Cortul Golden Lotus

Vă prezentăm cortul Golden Lotus by Reya, un cort de evenimente conceput pentru a aduce strălucire și eleganță evenimentelor dumneavoastră! Cu o capacitate impresionantă de 350 de persoane, acesta este perfect adaptat pentru a vă oferi oportunitatea realizării unui eveniment de vis.

La Golden Lotus, vom crea atmosfera perfectă pentru orice ocazie. Luminile arhitecturale și ambientale, care adaugă un aer magic și elegant, sunt oferite gratuit, aducând o notă specială evenimentului dumneavoastră. Fiecare colțișor al cortului nostru este gândit pentru a crea un cadru perfect pentru clienții noștri. Grădina și terasa din proximitatea cortului, sunt locuri ideale în care invitații dumneavoastră se vor putea relaxa și vor putea socializa într-un cadru idilic.

Un alt aspect remarcabil al cortului Golden Lotus by Reya este barul nostru exterior. Aici, invitații pot savura băuturi răcoritoare și cocktail-uri speciale pregătite de profesioniști, adăugând o notă de răsfăț și distracție în seara mult așteptată.

Pentru a completa experiența, am amenajat la exterior un photo corner special, unde invitații pot crea amintiri fotografice unice și captivante. Este locul perfect pentru a imortaliza clipele speciale ale evenimentului într-un mod distractiv și creativ.

Indiferent dacă organizați o nuntă sau un botez, cortul Golden Lotus by Reya este perfect adaptat pentru a vă îndeplini toate dorințele. Ne dedicăm în totalitate fiecărui detaliu al evenimentului dumneavoastră, asigurându-ne că fiecare moment va rămâne în amintirea voastră și a invitaților.