Locații

Bine ați venit în lumea evenimentelor desăvârșite!

Reya Event Club este partenerul dumneavoastră de încredere atunci când vine vorba de momentele speciale pe care le trăiți alături de cei dragi. Indiferent că vorbim despre o nuntă de poveste, un botez plin de bucurie, un eveniment corporate de succes sau o petrecere privată memorabilă, vrem să ne asigurăm că fiecare detaliu este pus la punct și că evenimentul dumneavoastră este un succes.

La Reya Event Club, dispunem de o selecție impresionantă de locații, cu capacități variate, tocmai pentru a găsi opțiunea potrivită nevoilor dumneavoastră privind evenimentul pe care doriți să îl sărbătoriți. Suntem siguri că vom avea locația ideală care să vă îndeplinească toate așteptările.

Pe lângă capacitatea noastră de a găzdui evenimente de la 70 până la 500 de persoane, dispunem de flexibilitatea necesară de a ne adapta nevoilor dumneavoastră specifice. Indiferent de tematica evenimentului, de preferințele culinare sau de cerințele tehnice, suntem pregătiți să transformăm visurile dumneavoastră în realitate.

În final, suntem încântați să vă dezvăluim faptul că în anul 2024 vom inaugura alte două noi locații Reya Event Club. Aceste spații inovatoare sunt create conform recomandărilor primite din partea experților în domeniu, dar mai ales în urma recomandărilor primite din partea clienților noștri.

Vă invităm să explorați fiecare salon de evenimente pentru a afla mai multe detalii.

Cortul Golden Lotus

Salonul Infinity

Restaurant Reya