Relaxare la piscină

Pe timp de vară, REYA Event Club este vacanţa perfectă, la doi paşi de casă! Am creat pentru dumneavoastră un colţ de poveste: o piscină pentru adulți şi o piscină pentru copii, totul, asezonat cu baldachine şi şezlonguri. Piscina noastră este refugiul perfect pentru cei ce își doresc să se relaxeze și să se bronzeze într-un cadru spectaculos. Beneficiind de o capacitate de 600 de persoane, vă veți găsi cu siguranță locul pe unul dintre șezlongurile noastre și vă veți bucura de razele strălucitoare ale soarelui.

De parcă n-ar fi fost suficient, avem chiar mai mult pentru dumneavoastră: dacă vreţi să gustaţi din meniul senzaţional de mâncare și băuturi, vă aşteptăm pe terasele noastre special amenajate pentru a vă relaxa. Am pregătit pentru dumneavoastra băuturi răcoritoare şi mâncăruri delicioase!

Piscina Reya Event Club este ideală pentru a petrece zilele călduroase de vară alături de familie sau de prieteni. Cei mici vor fi absolut încântați să se bălăcească în apa plăcută, iar adulții se vor putea relaxa în voie pe șezlongurile comode, savurând cocktail-uri delicioase sau pe terasele noastre, bucurându-se de preparatele noastre gustoase.