Povestea noastră

Bine ați venit la Reya Event Club, locul în care visele prind viață și evenimentele devin povești de neuitat! Suntem o afacere de familie cu o pasiune comună: crearea de experiențe memorabile pentru cele mai importante momente din viața dumneavoastră. De la nunți și botezuri pline de emoție la evenimente corporate grandioase și întâlniri private intime, suntem aici pentru a vă ajuta să transformați fiecare ocazie într-un spectacol desăvârșit.

Povestea noastră a început în anul 2015, când familia noastră a visat să creeze un loc special în care oamenii să sărbătorească momentele importante ale vieții. Am pornit cu un salon de evenimente elegant și o piscină idilică, oferind un cadru perfect pentru evenimente memorabile. Pas cu pas, am construit un renume solid în industria evenimentelor, făcând ca fiecare moment petrecut în locațiile noastre să fie unic și de neuitat.

În 2018, am adăugat o nouă perlă în coroana noastră, cortul Golden Lotus by Reya. Inspirat de un spirit modern și de eleganța contemporană, acest spațiu spectaculos a adus o notă de magie în peisajul evenimentelor noastre. Cu un design sofisticat și servicii impecabile, cortul Golden Lotus a devenit rapid destinația preferată pentru cele mai rafinate evenimente.

Pentru că visurile noastre nu cunosc limite, ne străduim mereu să ne reinventăm și să ne îmbunătățim serviciile. Suntem încântați să vă anunțăm că, în anul 2024, vom finaliza construcția a încă două saloane de evenimente uimitoare. Aceste noi spații vor fi gândite pentru a satisface cele mai exigente cerințe și vor oferi o gamă diversificată de facilități și amenajări pentru a vă ajuta să vă transformați visurile în realitate.

La Reya, clienții noștri sunt întotdeauna pe primul loc. Ne dedicăm în întregime fiecărui eveniment și suntem alături de dumneavoastră în fiecare pas al procesului. Echipa noastră de profesioniști vă va ghida și vă va susține pentru a vă asigura că fiecare detaliu este perfect pus la punct. Fie că sunteți în căutarea unei nunți romantice de poveste sau a unei conferințe corporate de succes, vă vom oferi servicii personalizate și soluții creative pentru a face din fiecare eveniment un succes.

Credem în valorile autenticității, excelenței și inovației. Ne străduim mereu să fim în pas cu ultimele tendințe și să aducem elemente inedite în evenimentele noastre. Suntem pasionați de frumusețea detaliilor și ne asigurăm că fiecare aspect al decorului, al meniului și al experienței generale este impecabil. Fiecare eveniment pe care îl găzduim este un angajament față de calitate și creativitate.

Fiecare eveniment este o ocazie de a crea amintiri și de a împărtăși bucurie. Suntem onorați să fim parte din povestea dumneavoastră și să vă ajutăm să transformați fiecare vis în realitate. Vă invităm să ne contactați și să descoperiți spațiile noastre încântătoare pentru evenimente de vis. La Reya Event Club, fiecare detaliu contează, iar fiecare moment este prețuit. Așadar, haideți să scriem împreună povestea dumneavoastră de neuitat!